Shovel huren bij Dekker Verhuur

Dekker Verhuur verhuurt professionele grondverzetmachines tegen een scherpe prijs. Onze shovels zijn honderd procent betrouwbaar en daarnaast vinden wij kwaliteit en service erg van belang. Zo bepaalt u zelf de huurperiode en kunt u uw gehuurde shovel laten bezorgen. Dekker Verhuur is meer dan alleen huren. 

Professionele shovel huren

Wanneer u een professionele shovel wilt huren bij Dekker Verhuur heeft u de keuze uit twee soorten shovels met een gewicht van 1.5 en 2.0 ton. Beide grondverzetmachines lopen op diesel en worden hydraulisch aangedreven. Ook is het mogelijk om onder meer diverse graafmachines, trilplaten en rupsdumpers te huren. Wederom tegen een betaalbare prijs. 

Een shovel huren bij Dekker Verhuur is wel heel voordelig

Of u nu voor een korte periode of voor langer gebruik een shovel wilt huren, bij Dekker Verhuur huurt u altijd voordelig én u kunt vertrouwen op onze nazorg. Omdat wij veel aandacht besteden aan service, bieden wij u daarom de mogelijkheid om gebruik te maken van onze exclusieve leveringsservice. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.