Sanitair huren bij Dekker Verhuur

Wanneer u tijdelijke toiletvoorzieningen wilt huren, dan bent u bij Dekker Verhuur aan het juiste adres. Wij bieden divers sanitair voorzien van chemische toiletinstallaties en daarom uitermate geschikt voor op de bouwplaats . Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht en uiteraard bepaalt u zelf de huurperiode van het sanitair. Daarnaast verzorgen wij ook het plaatsen en reinigen.

Toiletvoorzieningen huren

Ons assortiment op het gebied van sanitair is zeer uitgebreid. Zo verhuren wij onder meer mobiele badkamers inclusief wc, toiletcabines, plaszuilen en complete toiletwagens. Dekker Verhuur biedt twee varianten toiletwagens, namelijk een standaard en een luxe uitvoering. Al ons sanitair is voor onder meer bouwterreinen uitermate geschikt.

Sanitair huurt u eenvoudig en betaalbaar bij Dekker Verhuur

Dekker Verhuur is meer dan alleen huren en heeft naast kwaliteit en veiligheid service centraal staan. Uiteraard bieden wij leveringsservice, maar ook kunnen wij ervoor zorgen dat het sanitair dat u wenst af te halen klaar staat bij de dichtstbijzijnde vestiging. Heeft u vragen of wilt u meer informatie voor alle mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.