Rolsteiger huren bij Dekker Verhuur

Huur een rolsteiger bij Dekker Verhuur en werk veilig op hoogte. Onze steigers zijn betrouwbaar, professioneel en van uitstekende kwaliteit. Naast rolsteigers kunt u ook reguliere steigers en toebehoren bij ons huren. Niet alleen kwaliteit en veiligheid vinden wij belangrijk, ook de service en daarom kunt u gebruik maken van onze exclusieve bezorgdienst. Dekker Verhuur is namelijk meer dan alleen huren.

Aluminium rolsteigers huren

Onze diverse rolsteigers zijn allemaal van aluminium en verschillen in breedte en vloerhoogte. De rolsteigers die wij aanbieden zitten qua vloerhoogte tussen de 2,2 en 12,2 meter. Uiteraard kunt u ook een doorwerkkap huren om door te kunnen werken onder slechte weersomstandigheden en met onze valgordels gaat u nóg veiliger te werk.

Ook verhuurspecialist op het gebied van rolsteigers

Al onze steigers kunt u zolang huren als u dat wilt. Het is op aanvraag mogelijk om gebruik te maken van onze leveringsservice, zodat uw gehuurde materieel door ons op de plek van bestemming wordt bezorgd. Ook verzorgen wij het opbouwen van gehuurde steigers. Voor meer mogelijkheden of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.