Lichtmast huren bij Dekker Verhuur

Een verlicht festivalterrein of licht nodig tijdens een bouwproject? Huur dan een lichtmast bij Dekker Verhuur. Onze lichtmasten zijn professioneel en bereiken een hoogte tot maar liefst 12 meter. Wanneer u één van onze diverse lichtmasten huurt, bepaalt u zelf de huurperiode. Bekijk ook eens onze aantrekkelijke prijzen voor het huren per week.

Professionele lichtmast huren

Doordat onze professionele lichtmasten zo hoog kunnen reiken resulteert dit in een grote oppervlakte lichtbereik. Op deze manier kunnen terreinen goed worden verlicht. Op het gebied van lichtmasten bieden wij twee varianten: een halogeenlamp op een statief met een hoogte van 3.5 meter en een lichtmast op frame met een hoogte van 12 meter. 

Topverhuurder van diverse stroomvoorzieningen 

Onze lichtmasten en andere stroomvoorzieningen zijn zowel voor kort als langdurig gebruik te huren. Naast bedrijven kunnen uiteraard ook particulieren bij ons terecht voor de huur van allerlei materieel en voorzieningen. Ook bieden wij speciale leveringsservice aan onze klanten. Voor meer mogelijkheden of vragen kunt u contact met ons opnemen.